cere rugăciune

Întâlnirea Ministerului Național de Cântece

În zilele de 5-7 aprilie 2024, Ministerul Național de Cântece al Comunității Magnificat s-a întâlnit în casa fraternității din București pentru a pregăti noi cântece. 

Revederea a fost frumoasă și dorită de toți. Ne-am reunit în fața lui Isus în cadrul Sfintei Liturghii și după ce l-am lăudat împreună, ne-am unit forțele în “Duhul Sfânt” pentru a traduce și a adapta cântecele noi, propuse de frați și surori din diferite fraternităti. Ziua de vineri s-a încheiat cu o cină fraternă.

Sâmbătă dimineața, am început ziua cu un moment de rugăciune de laudă, pentru a ne predispune inimile la lucrarea Domnului. Acesta ne-a vorbit de reparare și de unitate în Duhul Sfânt. 

Astfel încurajați, ne-am continuat activitatea și în cele din urmă, am reușit să adaptăm două cântece noi și trei animații, pe care le-am și înregistrat. La final, am dorit să ne odihnim o oră în fața lui Isus din Preasfântul Sacrament. Acolo Domnul a vorbit din nou întregului trup, îndemnându-ne să nu ne judecăm și să continuăm să ne iubim unii pe alții, acesta fiind mărturia de viață a primilor creștini și scopul oricărei slujiri.

Duminică dimineață, duminica Divinei Milostiviri, am animat liturghia din parohia Maica Îndurerată (Bucureștii Noi), împreună cu Celina, organista aceste parohii. Am simțit milostivirea și fidelitatea lui Dumnezeu cu privire la lucrarea pe care am fost chemați să o facem, iar prin predica pr. paroh Iulian Șchiopu, Domnul ne-a îndemnat să punem bunurile spirituale în comun. 

Mulțumim Domnului pentru această lucrare!

Ministerul Național pentru Media, Comunitatea Magnificat  

CITESTE IN CONTINUARE

A VIII-a Întâlnire Națională a Comunității Magnificat

În zilele de 5-7 aprilie 2024, Ministerul Național de Cântece al Comunității Magnificat s-a întâlnit în casa fraternității din București pentru a pregăti noi cântece.  Revederea a fost frumoasă și dorită de toți. Ne-am reunit în fața lui Isus în cadrul Sfintei Liturghii și după ce l-am lăudat împreună, ne-am unit forțele în “Duhul Sfânt” […]

Citeste mai mult