cere rugăciune

Amicii comunităţii

CINE SUNT AMICII COMUNITĂŢII MAGNIFICAT?

Amicii Comunităţii Magnificat sunt fraţii şi surorile care, după ce au făcut experienţa efuziunii Duhului Sfânt şi au parcurs atât drumul de formare al Discipolatului, cât şi Şcoala de Comunitate, au dorinţa de a împărtăşi viaţa lor cu ceilalți frați şi de a trăi spiritualitatea Comunităţii fără a-şi asuma Angajamentul de Alianţă.

Amicii fac parte din viaţa de comuniune a unei anumite Fraternităţi, beneficiază de toate roadele ei şi o ajută atât spiritual, cât şi material în misiunea ei. Ei împărtăşesc spiritualitatea Comunităţii, participând la întâlnirile săptămânale de rugăciune de laudă, la Zilele comunitare şi la Koinonia, parcurgând un drum special de formare permanentă cu învăţături şi întâlniri specifice.

Chiar dacă nu-şi asumă în mod oficial angajamentul Slujirii în cadrul Alianţei, Amicii Comunităţii Magnificat sunt implicaţi activ în diferite slujiri şi ministere. În cele 34 de Fraternități pe care Comunitatea Magnificat le are se află peste 200 de membri amici care trăiesc spiritualitatea ei.

AMICII COMUNITĂŢII MAGNIFICAT DIN FRATERNITĂŢILE DIN ROMÂNIA

FRATERNITATEANumăr de AmiciListe nominale
„Misericordia” din Bucureşti2(acces privat)
„Shalom” din Bacău13(acces privat)
Râmnicu-Vâlcea3(acces privat)