cere rugăciune

Când cel sărac strigă, Domnul îl aude

Duminică, 19 februarie, 10 aliați din Fraternitatea Misericordia, din București s-au rugat carismatic pentru un grup de 30 de oameni ai străzii cerând de la Domnul pentru ei o experiență a iubirii divine.

Inițiativa a fost a sorei Maximiliana, de la Misionarele Carității din București. Sora a pregătit și a însoțit acest grup pe un drum de evanghelizare kerigmatică, iar pentru tema „Duhul Sfânt” și pentru rugăciunea de efuziune a invitat Comunitatea Magnificat.

Grijile și greutățile acestor oameni nu sunt puține. Preocuparea pentru asigurarea nevoilor de baza constituie o mare provocare pentru fiecare dintre ei, dar Domnul le-a vorbit tocmai în aceste neputințe.

Învățătura prezentată a subliniat faptul că Duhul Sfânt este o persoană care este cu adevărat interesată de ei. Participanții s-au putut regăsi în mărturia predicatorului despre falimentul prin care a trecut într-un anumit moment al vieții, dar din care Dumnezeu l-a scos aducându-i mai întâi pace în inimă, iar apoi, i-a venit în întâmpinare cu soluții pentru problemele lui materiale.

Întâlnirea a început într-o atmosferă de oarecare neîncredere din partea participanților, însă când a venit momentul invocării Duhului Sfânt, ochii unora dintre ei erau deja umeziți de lacrimi. S-au lăsat purtați de rugăciunea slujitorilor care au cerut de la Domnul pentru fiecare dintre ei revărsarea iubirii sale, iar pe fețele multora a apărut seninătate, însoțită de descrețirea frunții și pace.

La final, câțiva dintre participanți au ținut să împărtășească faptul că sunt recunoscători Domnului pentru această experiență.

A fost o întâlnire plină provocări pentru echipa de slujire, însă Dumnezeu a uns cu harul său pe fiecare dintre cei chemați așa încât, cu răbdare, dăruire și înțelepciune, lucrarea să fie desăvârșită de El.

Ministerul Național pentru Media, Comunitatea Magnificat

CITESTE IN CONTINUARE

Un nou suflu al Duhului Sfânt la Sibiu

Duminică, 19 februarie, 10 aliați din Fraternitatea Misericordia, din București s-au rugat carismatic pentru un grup de 30 de oameni ai străzii cerând de la Domnul pentru ei o experiență a iubirii divine. Inițiativa a fost a sorei Maximiliana, de la Misionarele Carității din București. Sora a pregătit și a însoțit acest grup pe un […]

Citeste mai mult